Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes-tárkonyos kukoricás pulykaragu

MME MME
8 4.7/5
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

Elkészítés: A hagymát az olajon megdinszteljük. Rátesszük az előtte fél órával besózott, apróra vágott húst. Megfehérítjük, esetleg kicsit jobban megsütjük (én majdnem készre szoktam). A tejszínt a liszttel, az ételízesítővel és a borssal kikeverjük. Utolsó fázisként ráöntjük a húsra, majd jó sok tárkonyt adunk hozzá, végül beleborítjuk a kukoricát. A legvégén még rottyantunk rajta egyet, és el is készült.

Megjegyzés

Mi nagyon szeretjük. Lehet rizzsel, de akár sült krumplival is tálalni! Jó étvágyat!

A receptet D. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss