Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes-szalonnás gombaragu

30 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gombát folyó víz alatt megmossuk, papírtörlőre téve megszárítjuk, majd feldaraboljuk. A sonkát és a szalonnát csíkokra vágjuk.
  2. Egy kevés olajat felforrósítunk, rádobjuk a szalonnát és zsírjára pirítjuk. Hozzáadjuk a felkockázott vöröshagymát, megdinszteljük, majd hozzáadjuk a sonkát és a gombát.
  3. Fedő nélkül megpároljuk, rászórjuk a lisztet, és megpirítjuk. Fokozatosan hozzáöntjük a tejszínt, és megsózzuk, megborsozzuk. Végül hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet. Szélesmetélt vagy rizs illik hozzá.

KOLBÁSZOS GOMBALEVES>>> 

BABFŐZELÉK GOMBÁVAL>>> 

GOMBÁS CSIRKE SPENÓTTAL>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss