Elkészítés: A felkockázott padlizsánt és paradicsomot egy nagy wokban egy kis vajon vagy olívaolajon megpirítunk, ha pulykamellel készítjük azt rögtön az elején tegyük hozzá. Ha sonkával, az ráér. Megszórjuk a fűszerekkel és a rucolával. Én szeretem, ha csípősebb az étel, így egy kis chilli is mehet bele. Kicsit kavargatjuk, majd ha sonkával készítjük, azt is beleszórjuk. Megszórjuk a parmezánnal. Ha úgy látjuk, minden jól átsült, ráöntjük a tejszínt. Kavargatjuk, összerottyantjuk. Kb. fél óra alatt kész.
Közben elkészíthetjük köretként a barnarizst is, szerintem azzal nagyon finom.
Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre