Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes-sonkás gombaragu

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gombát megmossuk, szárazra töröljük, és feldaraboljuk. A sonkát és a szalonnát csíkokra vágjuk.
  2. Az olajat felforrósítjuk, rádobjuk a szalonnát és zsírjára pirítjuk. Ezután hozzáadjuk megpucolt és a kockára vágott vöröshagymát. Megdinszteljük, majd hozzáadjuk a sonkát és a gombát.
  3. Fedő nélkül megpároljuk, majd rászórjuk a lisztet, és megpirítjuk. Fokozatosan hozzáöntjük a tejszínt, megsózzuk és megborsozzuk. Végül hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet. Széles metélt vagy rizs illik hozzá.

Ezek is érdekelhetnek

Friss