Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tejszínes-sonkás gombaragu

Hozzávalók

  • 50 dkg gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 10 dkg sonka
  • 10 dkg húsos füstölt szalonna
  • 5 dl tejszín
  • 1 kevés olaj
  • 2 ek liszt
  • 1 csokor petrezselyem
  • bors

Elkészítés

    1. A gombát megmossuk, szárazra töröljük, és feldaraboljuk. A sonkát és a szalonnát csíkokra vágjuk.
    2. Az olajat felforrósítjuk, rádobjuk a szalonnát és zsírjára pirítjuk. Ezután hozzáadjuk megpucolt és a kockára vágott vöröshagymát. Megdinszteljük, majd hozzáadjuk a sonkát és a gombát.
    3. Fedő nélkül megpároljuk, majd rászórjuk a lisztet, és megpirítjuk. Fokozatosan hozzáöntjük a tejszínt, megsózzuk és megborsozzuk. Végül hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet. Széles metélt vagy rizs illik hozzá.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek