Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tejszínes-rozmaringos csirke

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 6 darab csirkecomb
  • 5 dl főzőtejszín
  • rozmaring ízlés szerint
  • 1 fej fokhagyma
  • bors
  • olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A csirkecombokat megsózzuk, borsozzuk. Kevés olajon mindkét oldalukat pirosra sütjük, majd kivesszük az olajból, és egy tepsibe tesszük.

    A visszamaradt olajhoz öntjük a tejszínt, az összevágott rozmaringot és a zúzott fokhagymát. Ezeket egy kicsit összeforraljuk, majd a tepsiben lévő csirkére öntjük.

    Ebben a szószban sütjük meg a combokat. Ha kész, a csirkét kivesszük, és a maradék szaftot egy turmixgépben összeturmixoljuk.

    Tálaláskor a fokhagymás-rozmaringos szószt a csirkére öntjük, és hasábburgonyával körítjük.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin