Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes pulykasaláta mézes öntettel

30 perc
4 adag

Elkészítés

  1. Serpenyőben felhevítjük az olívaolajat, és megfonnyasztjuk rajta a megtisztított, felkarikázott fokhagymát. Felöntjük a tejszínnel, majd simára keverjük benne a mustárt, megsózzuk, és beleforgatjuk a maradék pulykahúst. Kis lángon összemelegítjük, azután beforraljuk a mártást.
  2. A megmosott bébispenótot összekeverjük a kukoricával és a megtisztított, felaprított szárzellerrel.
  3. Az öntethez simára keverjük az olívaolajat a mézzel, a citromlével, valamint némi sóval. Meglocsoljuk vele a spenótos keveréket, végül ráhalmozzuk a szaftos pulykát. Egy kevés felaprított snidlinggel megszórva tálalhatjuk.

A fokhagymás-mustáros pulykakocka receptjét itt találod >>>  

Főzőtejszínnel is elkészítheted a fogást.

Ezek is érdekelhetnek

Friss