Elkészítés: A pulykamellet csíkokra vágjuk, majd kevés olajon kifehérítjük. Sózzuk, borsozzuk, majd kis ételízesítőt szórunk rá. Rátesszük az összezúzott fokhagymát is. Pici vízzel fedő alatt puhára pároljuk (kb. 15 perc). Amíg párolódik, elkészítjük a szószt: egy tálban összekeverjük a lisztet a főzőtejszínnel, a tejföllel, a reszelt sajttal, a tejjel és a zöldpetrezselyemmel. Kicsit sózzuk és borsozzuk. Ha már puha a hús, levesszük a fedőt, beletesszük a karikákra vágott újhagymát és a kukoricát. Ha a hús a levét elfőtte, ráöntjük a szószt, és kb. 5 perc alatt összeforraljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre