Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes-pórés csirkecsíkok tésztával

30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hagymákat felvágjuk, majd olajos serpenyőbe rakjuk, dinsztelni kezdjük. Közben a húst csíkokra vágjuk, beleforgatjuk a csirke fűszersóba, belerakjuk a serpenyőbe. Amikor már kifehéredett a csirke, hozzáadjuk a tejszínt, sózzuk, borsozzuk.

A tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük, és a tejszínes csirkeraguval tálaljuk.

Aki szereti, rakhat bele camembert sajtot vagy bacont. Ha baconösen csináljuk, akkor még a hagymák előtt pirítsuk meg. Ha camembert-rel, akkor pedig tálalás előtt 5-10 perccel rakjuk a raguhoz, és hagyjuk, hogy felolvadjon a sajt.

Ezek is érdekelhetnek