Elkészítés: Az olívaolajon kissé megpirítjuk a kockázott bacont, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát. Amikor a hagyma is pirulni kezd, beletesszük a csíkokra vágott csirkemellfilét. Sózzuk, borsozzuk, majd mikor megpirult a csirke, hozzáadjuk a tisztított parajleveleket vagy a fagyasztott spenótot, jól átforgatjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, és a kakukkfüvet is beletesszük.
Közben kifőzzük sós vízben a szokott módon a tésztát.
Mikor minden megfőtt, a spenótos csirkéhez adjuk a tejszínt, beleszórunk egy kis reszelt sajtot, összeforraljuk.
A spagettire halmozva reszelt trappista sajttal megszórva tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre