Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tejszínes narancskrém

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 8 dl tej
  • 1 narancs
  • 20 csepp édesítő vagy 3 evőkanál cukor
  • 1 csomag vanílás pudingpor
  • 1 csomag tejszínhabpótló
  • tej

Elkészítés

    Elkészítés: A narancs héját lereszeljük, és 2 dl tejben felfőzzük, majd hozzáadunk 4 dl tejet, felforraljuk. A többi tejben feloldjuk a pudinport, a forró tejhez öntjük, és krémmé főzzük a cukorral vagy az édesítővel.

    Amikor kihűlt, felverjük a tejszínhabot a tasakon található leírás szerint. A narancsot apró kockára vágjuk, a krémhez adjuk, elkeverjük, majd a tejszínhab felét óvatosan beleforgatjuk.

    Szép tálba öntjük, a megmaradt tejszínhabbal díszítjük, esetleg csokidarával is megszórhatjuk.

Megjegyzés

Nem szeretek sok cukrot beletenni, mert akkor elveszi a narancs zamatát.

baconszelet
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin