Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes narancskrém

30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A narancs héját lereszeljük, és 2 dl tejben felfőzzük, majd hozzáadunk 4 dl tejet, felforraljuk. A többi tejben feloldjuk a pudinport, a forró tejhez öntjük, és krémmé főzzük a cukorral vagy az édesítővel.

Amikor kihűlt, felverjük a tejszínhabot a tasakon található leírás szerint. A narancsot apró kockára vágjuk, a krémhez adjuk, elkeverjük, majd a tejszínhab felét óvatosan beleforgatjuk.

Szép tálba öntjük, a megmaradt tejszínhabbal díszítjük, esetleg csokidarával is megszórhatjuk.

Megjegyzés

Nem szeretek sok cukrot beletenni, mert akkor elveszi a narancs zamatát.
- baconszelet

Ezek is érdekelhetnek