Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes-mustáros csirkecomb

45 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

1.

A megmosott és szárazra törölt csirkecombokat kifilézzük és eltávolítjuk a bőrét.

2.

A lisztet elkeverjük a sóval és a borssal, majd megforgatjuk benne a kifilézett csirkecombokat. Ezután felhevített zsiradékban aranybarnára sütjük a húst.

3.

Ha megpirult, kiszedjük a serpenyőből és a megmaradt zsiradékban megpirítjuk az újhagymát. Hozzáadjuk a snidlinget és a petrezselyemzöldet is, megdinszteljük, majd beletesszük az áttört fokhagymát. Átforgatjuk, (vigyázva, hogy ne égjen meg a fokhagyma, mert akkor megkeseredik) felöntjük a tejszínnel, hozzáadjuk a mustárokat és felforraljuk, majd ha már elkezd sűrűsödni, beletesszük az előzőleg megsütött húst. Végül együtt még egyszer felforraljuk.

4.

Ízlés szerint krokettel, párolt rizzsel vagy sült burgonyával kínálom.

A videóreceptet itt találod >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss