A megmosott és szárazra törölt csirkecombokat kifilézzük és eltávolítjuk a bőrét.
A lisztet elkeverjük a sóval és a borssal, majd megforgatjuk benne a kifilézett csirkecombokat. Ezután felhevített zsiradékban aranybarnára sütjük a húst.
Ha megpirult, kiszedjük a serpenyőből és a megmaradt zsiradékban megpirítjuk az újhagymát. Hozzáadjuk a snidlinget és a petrezselyemzöldet is, megdinszteljük, majd beletesszük az áttört fokhagymát. Átforgatjuk, (vigyázva, hogy ne égjen meg a fokhagyma, mert akkor megkeseredik) felöntjük a tejszínnel, hozzáadjuk a mustárokat és felforraljuk, majd ha már elkezd sűrűsödni, beletesszük az előzőleg megsütött húst. Végül együtt még egyszer felforraljuk.
Ízlés szerint krokettel, párolt rizzsel vagy sült burgonyával kínálom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre