A nutellás kinder bueno tortához először a mogyorós lapot készítjük el: a tojásfehérjéket a cukorral felverjük, hozzáadjuk a cukrot, az olajat, a lisztet, a kekszmorzsát, a sütőport, a földimogyorót és végül a nutellát. Sütőpapíros tepsibe borítjuk és 180 fokon 20-25 perc alatt megsütjük. Melegen rákenünk egy kis nutellát.
A piskótához a tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk lisztet, a sütőport majd a tojásfehérjéből felvert habot. Sütőpapíros tepsiben tűpróbáig sütjük. Melegen rákenünk egy kis nutellát, és egy kis mogyorót szórunk rá.
Az 1. pudingos krémhez a pudingport és a tojássárgáját a liszttel csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk a tejet, és sűrű krémmé főzzük. Ha kész, a tetejét lefedjük fóliával, és hagyjuk kihűlni. Ha langyos, hozzáadjuk a cukor és a margarin habosra kevert elegyét. Megfelezzük a krémet. Az egyik felébe kevés vanília aromát, a másik felébe tejszínes mogyoró aromát teszünk.
A 2. pudingos krémhez a tejből, a vaníliás pudingporokból és a cukorból elkészítjük a pudingot, majd miután kihűlt, hozzáadjuk a margarint, és habosra keverjük.
Összeállítjuk a tortát: először jöhet a nutellás-mogyorós lap, rá a 2. pudingos krém, néhány háztartási keksz, ráborítjuk a mogyorós-nutellás piskótát. Mehet rá az 1. pudingos krém vaníliás része, újra pár darab háztartási keksz, majd beborítjuk az 1-es krém tejszínes mogyorós részével.
Végül felverjük a tejszínhabport a tejjel, teszünk bele pár csepp aromát és a feldíszítjük a tortát.