Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes-mentás epersaláta (paleo recept)

15 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az epret megmossuk és lecsumázzuk. Aztán méretétől függően daraboljuk, ha kis szamócáink vannak, akkor csak kettőbe vágjuk, azt is csak azért, hogy a levét könnyebben kiengedje majd.
  2. Egy üvegtálba tesszük a kókusztejszínt, a citrom levét, héját, az édesítőt és a felaprított mentát. Jól elkeverjük, hogy az édesítő feloldódjon, aztán belekeverjük az epret. Ha kókuszjoghurttal készítjük, kevesebb citromot használunk.
  3. Lefedve hűtőszekrénybe tesszük, és jól lehűtjük - a legjobb, ha van egy éjszakája összeérni az ízeknek.

    A DESSZERTHEZ SZÜKSÉGES PALEOLIT HOZZÁVALÓKAT MEGVEHETED AZ EHETEMMM... PÉKSÉGBEN VAGY WEBSHOPBAN >>> 




Kiváló desszertnek is, de reggelire is megállja a helyét.

Ezek is érdekelhetnek

Friss