Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes-lazacos csirkemell

4/5
30 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az apróra vágott hagymát megpirítjuk egy kevés olajon, majd a felkockázott csirkemellet hozzáadjuk, szükség szerint kis vízzel felöntjük, puhára pároljuk, közben ízlés szerint fűszerezzük.

A tejszínt egy tálba öntjük, hozzáadjuk a krémsajtot és egy 1/2 kanál lisztet, ízlés szerint zúzott fokhagymát, csomómentesre keverjük. A lazacot apróra vágjuk.

Ha a hús omlósra puhult, hozzáöntjük az összekevert tejszínt és az apróra vágott lazacot, 2-3 percig, besűrűsödésig főzzük.

Tésztával, rizzsel egyaránt fogyasztható.

Megjegyzés

A füstölt krémsajt, a csirkemell és a füstölt lazac nagyszerű ízorgiában egyesül. - atfydv

Ezek is érdekelhetnek

Friss