Elkészítés: A húst alaposan megmosom, kockára vágom, sózom, borsozom, és egy kevés olajon egy lefedhető serpenyőben addig pirítom, amíg a hús szépen kifehéredik, majd hozzáadom a gombát, felöntöm 1 dl vízzel, lefedem, és 15-20 percet párolom.
A tejszínt elkeverem a tejföllel, a mustárral, hozzáadom a zúzott fokhagymát és az aprított petrezselyemzöldet.
A 20 perc leteltével a húst átszedem egy hőálló tálba, leöntöm a tejfölös mustáros keverékkel, és 180 fokra előmelegített sütőben 20 percet sütöm. A sütési idő felénél kiveszem és átkavarom.
Párolt rizzsel, petrezselyemzölddel meghintve tálalom. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre