Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes-laskás-mustáros sertéslapocka (gluténmentes)

45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst alaposan megmosom, kockára vágom, sózom, borsozom, és egy kevés olajon egy lefedhető serpenyőben addig pirítom, amíg a hús szépen kifehéredik, majd hozzáadom a gombát, felöntöm 1 dl vízzel, lefedem, és 15-20 percet párolom.

A tejszínt elkeverem a tejföllel, a mustárral, hozzáadom a zúzott fokhagymát és az aprított petrezselyemzöldet.

A 20 perc leteltével a húst átszedem egy hőálló tálba, leöntöm a tejfölös mustáros keverékkel, és 180 fokra előmelegített sütőben 20 percet sütöm. A sütési idő felénél kiveszem és átkavarom.

Párolt rizzsel, petrezselyemzölddel meghintve tálalom. Jó étvágyat!

Ezek is érdekelhetnek

Friss