Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tejszínes-kurkumás csirkecombok

Hozzávalók

  • 8 db csirkecomb (felső)
  • étolaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4 db paradicsom
  • kurkuma
  • őrölt fekete bors
  • 2 dl főzőtejszín
  • kapor

Elkészítés

    1. A csirkecombokat lebőrözzük és kicsontozzuk, majd megsózzuk. A hagymát megpucoljuk és vékony szeletekre felvágjuk, a paradicsomot pedig nagyobb kockákra.
    2. Kevés olajon megdinszteljük a felvágott hagymát, majd beletesszük a csirkecombfilét, és fehéredésig mindkét oldalán átsütjük, kevés vízzel felöntjük. Utána ízesítjük sóval, őrölt borssal, és kurkumával.
    3. Fedő alatt készre főzzük (puhára), de előtte 5-10 perccel még ráöntjük a főzőtejszínt, beletesszük a kockára vágott paradicsomot és az apróra vágott kaprot, kevergetjük, míg az ízek teljesen összeérnek.

    KÍVÜL ROPOGÓS, BELÜL OMLÓS - ISTENI RECEPTEK CSIRKECOMBBÓL >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin