Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes-kapros csirkecombok

60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A csirkecombokat lebőrözzük és kicsontozzuk, majd megsózzuk. A hagymát megpucoljuk és vékony szeletekre felvágjuk, a paradicsomot pedig nagyobb kockákra.
  2. Kevés olajon megdinszteljük a felvágott hagymát, majd beletesszük a csirkecombfilét, és fehéredésig mindkét oldalán átsütjük, kevés vízzel felöntjük. Utána ízesítjük sóval, őrölt borssal, és kurkumával.
  3. Fedő alatt készre főzzük (puhára), de előtte 5-10 perccel még ráöntjük a főzőtejszínt, beletesszük a kockára vágott paradicsomot és az apróra vágott kaprot, kevergetjük, míg az ízek teljesen összeérnek. 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss