Elkészítés: 5 egész tojást 5 evőkanál hideg vízzel és 10 evőkanál kristálycukorral jól kikeverünk, majd hozzáadunk 9 evőkanál lisztet, 1 csomag sütőport. Közepes méretű, kikent, lisztezett tepsiben megsütjük.
A krémhez a vajat a porcukorral és 2 csomag vaníliás cukorral jó habosra keverjük. 1 csomag vaníliás pudingport a kakaóval elverve a 3 dl tej és az 1 dl kávé keverékében megfőzünk, ha kihűlt, a két krémet összekeverjük.
Megkenjük a tészta tetejét a krémmel, majd a porcukorral keményre vert tejszínhabbal. Végül olvasztott tortabevonóval leöntjük.
Mikor megdermed a tetején, kockára vágva tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre