Elkészítés: Serpenyőbe fektetem a bacont, rá a darabokra vágott csirkemellet, a tetejére ismét bacont helyezek. Megpirítom mindkét oldalát.
Közben a póréhagymát karikára, a salotta hagymát nagy kockákra vágom, és egy másik serpenyőbe helyezem. A baconból kisült zsírt átkanalazom a hagymához, megpirítom. A bacont félreteszem, a csirkemellet összekeverem a hagymával, majd felöntöm tejszínnel, borsozom, összeforralom.
Köretnek mi fusilli tésztát szoktunk főzni, de lehet akár rizzsel is fogyasztani. Tálaláskor tésztára halmozom a hagymás-tejszínes csirkeragut, a tetejére helyezem a pirult bacont.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre