Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tejszínes hagymaleves III.

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 2 közepes fej hagyma
  • 2 dl tejszín
  • 5 dl víz
  • 1 evőkanál liszt
  • 2 db leveskocka
  • olaj
  • levesgyöngy

Elkészítés

    Elkészítés: Meghámozzuk a hagymákat és vékonyra szeleteljük, kevés olajon szép barnára pirítjuk. Ezután 1 evőkanál lisztet adunk hozzá, megkeverjük, és felöntjük a vízzel. Mikor felforrt, hozzáadjuk a leveskockákat és a sót.

    Mikor a hagyma puhára főtt, hozzáöntjük a tejszínt, és készre főzzük. A levest melegen és hidegen is fogyaszthatjuk, levesgyönggyel tálaljuk.

Megjegyzés

A levesgyöngy helyett pirított kenyérkockát is kínálhatunk hozzá.

Csizoo
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin