Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes-gombás pirítós

MME MME
Hozzávalók
  • Elkészítési idő: kb. 15-20 perc
  • Hozzávalók (6-8 adag):
  • 40 dkg vegyes gomba vagy csiperke
  • 1 evőkanál olaj
  • 1 evőkanál margarin
  • 1 ág friss vagy 1 kiskanál morzsolt rozmaring
  • 1 dl tejszín
  • 1 tasak KNORR Carbonara Rafinéria
  • pirítós szeletek
  • 25 dkg sonkás felvágott

Elkészítés

Elkészítés: A gombákat megtiszítjuk, vékony szeletekre vágjuk. Olaj és margarin keverékén, erős tűzön addig pirítjuk, amíg a kiengedett levük elforr. Hozzáadjuk a rozmaringot, majd a tejszínnel és 1 dl hideg vizzel elkevert KNORR Carbonara Rafinériát, és folytonos kevergetés mellett felforraljuk. Kisebb lángon még 3 percig főzzük. Pirítósra kenve, felvágott szeletekkel halmozva fogyasszuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss