Az olajon a felaprított hagymát üvegesre pároljuk, majd rátesszük a csíkokra vágott húst. Megsózzuk, megborsozzuk és megszórjuk majorannával. Megpirítjuk, majd a felszeletelt gombát is hozzátesszük.
Ha a hús kb. 5 perc alatt megpuhult, hozzáöntjük a tejszínt, amit előtte a liszttel csomómentesen elkeverünk. Forraljuk 5 percig, majd megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel, és tálaljuk.
Ha a húst előző nap fokhagymás tejbe beáztatjuk, hamarabb lesz kész, és finomabb is lesz tőle. Köretnek bármit ehetünk hozzá, nekem rendkívül ízlik kukoricás rizzsel :) - MME
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!