Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tejszínes fehérborleves

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 l édes fehérbor
  • 4 tojás sárgája
  • 1 dl tejszín
  • 5 dkg cukor
  • fél citrom reszelt héja
  • szegfűszeg
  • fahéj
  • csipetnyi só

Elkészítés

    Elkészítés: Felforraljuk a bort a cukorral, a citrom reszelt héjával, a szegfűszeggel, a fahéjjal és csipetnyi sóval.

    Levesszük a tűzről, beledolgozzuk a tejszínnel simára kevert tojássárgát.

    Lehűtve, tejszínhabbal, mazsolával díszítve tálaljuk a borlevest.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin