A csirkemellet felcsíkozzuk, ízlés szerint fűszerezett (só, bors, petrezselyemzöld, gyros fűszerkeverék, zúzott fokhagyma) olajban állni hagyjuk egy éjszakát a hűtőben.
A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós, forró vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
A csirkemellet serpenyőben megpirítjuk. A hagymát szeletekre vágjuk, a sütőtököt felkockázzuk, a sárgarépát karikákra vágjuk, a karfiolt és a brokkolit rózsáira szedjük.
Ételízesítővel ízesített vízben blansírozzuk, majd hideg vízbe dobjuk őket. Lecsepegtetjük, majd vajjal kikent tepsibe tesszük őket. Tejszínnel leöntjük, majd a megsült csirkét a zöldségekre halmozzuk.
A joghurtot összekeverjük a tojással, egy kevés tejjel, majd a húsra öntjük, végül az egészet gazdagon megszórjuk sajttal. 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük addig, míg a sajt ráolvad.