Elkészítés: A csíkokra vágott besózott-ételízesítőzöttt csirkemellet vaj és olaj keverékén sütögetem. Pici vízzel is felöntöm. Ha szépen megpirult, kiszedem a serpenyőből, és a visszamaradt zsiradékban üvegesre pirítom a hagymát. Ha van, rakok bele pici újhagymát vagy póréhagymát is. Amikor megpirult, rányomom a sajtot és felolvasztom, elkeverem az olajos lével, majd megszórom egy kevés liszttel, és felöntöm tejszínnel. Kevergetve besűrítem, ha majdnem jó, beleszórom a kukoricát-borsót-gombát-akármit, és a végén visszalapátolom a csirkét. Még az egészet kicsit együtt rottyantom, és ízlés szerint pici fehérborssal megszórom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre