Elkészítés: 1. Kisebb szeletekre vágjuk a csirkemelleket, sózzuk és grill fűszerrel megszórjuk, majd tojásban, utána lisztben megforgatjuk.
2. A tepsi aljára tesszük a bundázott csirkemelleket, majd rátesszük a szeletelt pulykasonkát. Ezután a nagyobb szeletekre vágott sajtot tesszük rá.
3. A tejszínbe egy csipetnyi sót szórunk, majd a lereszelt fokhagymát belekeverjük. Végül az öntetet a rétegzett húsra öntjük.
4. Fóliával letakarjuk, és előmelegített 180 C-fokos sütőben 1 órán át sütjük. Ha megsült, még pár percig pirítjuk a tetejét.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre