Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tejszínben sült májas-sajtos rakott hús

default user icon
4.3/5
Tejszínben sült májas-sajtos rakott hús

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 8 szelet hús
  • 4-5 db csirkemáj
  • 20 dkg sajt
  • 3 dl főzőtejszín
  • 1 evőkanál liszt
  • ételízesítő
  • szerecsendió
  • majoranna
  • bazsalikom
  • őrölt fehérbors
  • margarin

Elkészítés

    Elkészítés: A tepsit margarinnal jól kikenjük, majd 4 szelet húst belehelyezünk. Ízlés szerint fűszerezzük. Ráhelyezzük a májat, és reszelt sajttal alaposan megszórjuk. Befedjük a megmaradt hússzeletekkel, és szintén ízlés szerint fűszerezzük. A tejszínt kikeverjük a liszttel, majd egyenletesen a húsra öntjük. Fóliával lefedjük, és közepes hőmérsékletű sütőben puhára pároljuk, majd a fóliát levéve szép pirosra sütjük.

Megjegyzés

Lehet csirke- vagy pulykamellből is elkészíteni. Én most sertéskarajból csináltam.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin