Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínben sült májas-sajtos rakott hús

MME MME
4.3/5
60 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A tepsit margarinnal jól kikenjük, majd 4 szelet húst belehelyezünk. Ízlés szerint fűszerezzük. Ráhelyezzük a májat, és reszelt sajttal alaposan megszórjuk. Befedjük a megmaradt hússzeletekkel, és szintén ízlés szerint fűszerezzük. A tejszínt kikeverjük a liszttel, majd egyenletesen a húsra öntjük. Fóliával lefedjük, és közepes hőmérsékletű sütőben puhára pároljuk, majd a fóliát levéve szép pirosra sütjük.

Megjegyzés

Lehet csirke- vagy pulykamellből is elkészíteni. Én most sertéskarajból csináltam. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss