Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínben sült gombás-szalonnás rakott csirkemell

8 5/5
90 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1. A csirkemellet besózzuk. Egy jénai tálat kikenünk margarinnal.

2. A tálba rétegesen helyezzük el az alapanyagokat: bacon, füstölt szalonna, csirkemell, paprikakarikák, hagymakarikák, gomba. 2 réteget készítünk, így az előzőeket még egyszer a tálba helyezzük. A két réteg közé tejszínt locsolunk. A tál tetejére szórjuk a reszelt sajtot, és az egészet meglocsoljuk tejszínnel.

3. 200 fokon alsó-felső sütési módon 60 percig lefedve sütjük, majd további 15 perc alatt megpirítjuk a tetejét.

Ezek is érdekelhetnek