Elkészítés: Olyan egyszerű az elkészítés, mint a hozzávalók! Simára keverem a tojást, beleöntöm a tejbe, majd a liszt kerül sorra. Végül cukorral és pici sóval ízesítem. Palacsintatésztához hasonlítanám az állagát.
Előmelegített 250 °C-os sütőben jénai tálban sütöm, a tetejének szépen meg kell pirulnia úgy fél óra alatt. Picit felhólyagosodik, de ettől ne ijedjetek meg. Ha kiveszitek a sütőből, megint helyreáll az eredeti formája.
Bármilyen gyümölcsszósz illik hozzá. Én most málnát készítettem, egyszerű összeforralással (20 dkg fagyasztott málna, 5 dkg cukor, 1 ek. méz).
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre