Tejfölös újhagymás csirkeragu

default user icon

Hozzávalók

  • 0,5 kg csirkemell
  • 0,5 bögre tejföl
  • 0,5 bögre víz
  • 0,5 kávéskanál bors
  • 1 Kávéskanál vegeta
  • 0,5 db vöröshagyma
  • 3 db újhagyma
  • 1 kávéskanál tárkony
  • 1 csipetnyi oregano
  • étolaj
  • 1 evőkanál extra szűz olívaolaj

Elkészítés

    1. Az olívaolajat és az étolajat serpenyőben összeöntjük, majd az apróra vágott, vegetával és sóval ízesített csirkét pirítjuk rajta.
    2. Az apróra vágott vöröshagymát hozzáadjuk a húshoz.
    3. Ameddig a hús és a hagyma pirul, egy bögrét félig tejföllel töltök, amit a borssal ízesítek, majd mikor jól elkevertem, vízzel öntöm fel.
    4. A bögre tejfölt hozzáöntöm a csirkéhez és takarékon főzöm. Hozzáadom az oregánót és a tárkonyt, majd sózom ízlés szerint.

     

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek