Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tejfölös tokány

default user icon

Hozzávalók

  • 40 dkg marhahús
  • 4 dkg zsír
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 1 dl fehérbor
  • 4 dkg füstölt szalonna
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2,5 dl tejföl
  • 3 dkg liszt
  • majoránna
  • fekete bors

Elkészítés

    1. A megmosott marhahúst vékony csíkokra vágjuk, majd a zsíron megfonnyasztott hagymára tesszük, majoránnával, borssal fűszerezzük, ráöntjük a bort, és pároljuk.
    2. Amikor a hús félpuha, hozzáadjuk a csíkokra vágott, kisütött szalonnát és az összezúzott fokhagymát. A puhára párolt húsra ráöntjük a tej föllel elkavart lisztet, és átforraljuk. Galuskával tálaljuk.

      13 SZAFTOS RAGU, AMIT IMÁDUNK TUNKOLNI! >>> 


  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin