Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tejfölös-tárkonyos krumplileves kolbásszal

default user icon

Hozzávalók

  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 kg krumpli
  • 1/2 szál lángolt kolbász
  • kevés olaj (esetleg zsír)
  • bors
  • pirospaprika
  • tárkony
  • 3-4 dl tejföl

Elkészítés

    1. Kevés zsiradékban megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát, sót, borsot, pirospaprikát adunk hozzá. Ha a hagyma megpárolódott, hozzáadjuk a meghámozott, megmosott, kockákra vágott krumplit. Összekeverjük, majd felöntjük annyi vízzel, amennyi levest szeretnénk, és hozzáadjuk a tárkonyt.
    2. A felkarikázott kolbászt akkor adjuk hozzá, miután felforrt. Amikor a krumpli megpuhult, kész a leves, amelybe belekeverjük a tejfölt.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin