Elkészítés: 4 tojásfehérjét 3 kanál vízzel felverünk, majd 17 dkg porcukorral kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját, 14 dkg lisztet, fél csomag sütőport és 5 dkg durvára vágott diót (lehet bele tenni 1 kanál kakaót is). Tepsibe (közepes) öntjük és megsütjük. Ha kihűlt a következő krémet kenjük a tetejére.
20 dkg margarint 20 dkg porcukorral, 1 vaníliás cukorral jól kikeverünk.
2 pohár tejfölt, 1 tojást, 1 vaníliás pudingport gőz fölött felfőzünk, ha kihűlt a vajkrémhez keverjük, és a kihűlt tésztára simítjuk. A tetejére csokoládét reszelünk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre