A tészta készítése: a margarint a tojással, a cukorral és a sütőporral jól kikeverjük és hozzáadjuk a lisztet. Könyyű tésztát kapunk, amelynek 3/4 részét kinyújtjuk, közepes méretű tepsibe tesszük és megsütjük. A megmaradt tésztát szintén kinyújtjuk és megsütjük. Megvárjuk, amíg a tészta kihűl, és elkészítjük a tölteléket. A margarint a cukorral, 2 tojás sárgájával és a vaníliás cukorral kikeverjük, majd hozzáadunk 3 pohár tejfölt. Ezt a masszát kenjük a tésztára, majd a kisebbik tésztát rámorzsoljuk a töltelékre. A sütit a hűtőbe tesszük, és másnap hidegen fogyasztjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre