Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejfölös-lecsós csirkecomb

60 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A sütőt 200 fokra előmelegítem. A húsokat besózom. Egy jénai tál aljára lerétegezem a hús felét, egyenletesen rádobálom a zöldségek felét.

A tejfölt alaposan elkeverem a pirospaprikával, a borssal, az olajjal és a liszttel. Ennek a felét a húsok és zöldségek tetejére teszem, majd ugyanezt a rétegezést elvégzem újra. Végül aláöntök fél deci vizet, rátaszem a jénai tál fedelét, és mehet a sütőbe kb. 1 órára.

Szerintem árpagyöngy illik hozzá, de most krumplival ettük. A legjobb benne, hogy a szaftja hidegen (vagy akár melegen is) pirítósra kenhető, így másnapra is jut egy isteni tízórai vagy gyors ebéd. Esetleg akkor is, amikor a hús már rég elfogyott.

Megjegyzés



További fotók, receptek a Rachel és a csokigyár blogban! - arahel

Ezek is érdekelhetnek

Friss