Elkészítés: A vöröshagymát apróra vágom, és elkezdem pirítani az olajon. Hozzáadom a csirkeaprólékot (akár szárnyakat is lehet). Beleteszem a kockára vágott répákat, a zöldséget és a kisebb rózsákra szedett karfiolt. Kevés párolás után felöntöm 2 liter vízzel, és felfőzöm az egészet.
Ha felfőtt, kis gázra veszem, sózom, borsozom, pirospaprikázom, és beleteszem a leveskockát. Ha már minden majdnem puha, akkor beledobom a tésztát, és azzal is főzöm egy kicsit. Veszek ki a levéből, kikeverem vele a tejfölt, és az egészet beleöntöm a levesbe.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre