Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejfölös harcsa roston pirított vargányával

MME MME
30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

A besózott harcsafilé szeleteket olívaolajon serpenyőben megsütjük. A megtisztított, felkockázott vargányagombát pedig egy másik serpenyőben a vajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk.

Sütés közben a grillsütőt előmelegítjük, majd a harcsaszeletekre tejfölt kanalazunk, ráhalmozzuk a gombakockákat, és 1-2 percre a sütőbe helyezzük, hogy szépen rápiruljon a tejföl.

Vegyes zöldsalátával vagy petrezselymes burgonyával adjuk asztalra. Adhatunk a halhoz olívaolajon átpirított párolt zöldségeket – brokkolit, gombát, sárgarépát, cukkinit, gombát vegyesen – színes köretként, friss bazsalikommal fűszerezve.

Megjegyzés

Borból a sauvignon blanc illik hozzá. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss