Tejfölös-halas pirítós

default user icon
3 3/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 nagyobb doboz olajos halkonzerv levével (makréla, tonhal, stb.)
  • 1 közepes fej hagyma
  • 1 nagy pohár tejföl (45 dkg)
  • bors
  • fűszerek (ízlés szerint)

Elkészítés

    Elkészítés: A hagymát apróra vágom, besózom, és öntök rá az olajos konzerv levéből kb. 2 evőkanálnyit, majd hagyom állni. Közben a halat apróra nyomkodom egy villával, hogy sűrű masszát kapjak. Ezután a hagymához keverem, végül a tejfölt is hozzáadom és fűszerezem. Jó alaposan összekeverem, és már lehet is a pirítósra kenni, de ha hagyjuk összeérni pár órára, még finomabb.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

danczi zsuzska 9 évvel ezelőtt
nahát, pont ezt nyammogom :)! én krémsajttal szoktam még izesiteni, a párom is imádja, gyakran ez a könnyü kis vacsink. szuper dolog, kostolja meg mindenki... :) pusza
hhhhhh2 9 évvel ezelőtt
Pont ilyen receptet kerestem! :)
Willand Veronika 9 évvel ezelőtt
Én ugyanezt a tejföl helyett majonézzel szoktam csinálni és az egyik kedvencem. De ezt is kipróbálom, mert tuti így is nagyon jó! Ajánlom egy vékony szelet paradicsommal a tetején!

Hasonló Receptek

Magazin