Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejfölös-gombás szelet

MME MME
1 5/5
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst megmosom, szárazra törlöm, sózom, borsozom, majd egyik oldalát megkenem fokhagymakrémmel, a másik oldalát mustárral. A hagymát felszeletelem és lerakom a hússal: egy szelet bekent hús, egy sor hagyma. Ezt így folytatom, amig hozzávaló van. Kicsi olajat öntök rá, frissentartó fóliával letakarom, egy éjszakára hűtőszekrénybe teszem. Másnap leszedem a húsról a hagymát, a hússzeleteket forró olajban mindkét oldalukon hirtelen megsütöm. A maradék olajban megfonnyasztom a hagymát, rászórom a lisztet, felengedem a húslevessel, beleteszem a gombát, a húst és a tejfölt, összeforralom, krumplis gombóccal tálalom. Jó étvágyat!

Megjegyzés

A kellemes, pikáns ízek kedvelőinek ajánlom. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss