Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejfölös babgulyás tarjával és csípős kolbásszal

120 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A babot egy éjszakára beáztatom.

A hagymákat, zellerlevelet, petrezselymet aprítom, a répát, gyökeret, zellert, karalábét, krumplit nagyobb darabokra, a paprikákat és a kolbászt karikákra vágom.

A tarját zsírban megsütöm, a végén beleteszem a kolbászkarikákat is, félreteszem.

Egy lábasban kevés olajon a kockára vágott szalonnát megpirítom a hagymával, ráteszem a zöldségeket és a babot, majd felöntöm vízzel, fűszerezem. Mielőtt megpuhulna, belerakom a krumplit, a kolbászt és a tarját, szórok rá kevés lisztet, és öntök bele vörösbort.

Tejföllel és barna kenyérrel tálalom.

Ezek is érdekelhetnek

Friss