Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tejfölös babgulyás tarjával és csípős kolbásszal

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 30 dkg csontos tarja
  • 1/2 szál füstölt kolbász
  • 1 szelet füstölt szalonna
  • 25 dkg tarkabab
  • 1 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 1/2 zeller
  • 1/2 karalábé
  • 2 db újkrumpli
  • 1 db csípős hegyes zöldpaprika
  • 1 db chilipaprika
  • 2 db paradicsom
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • zellerlevél
  • petrezselyem
  • őrölt feketebors
  • őrölt csípős pirospaprika
  • kömény
  • liszt
  • zsír
  • tejföl

Elkészítés

    Elkészítés: A babot egy éjszakára beáztatom.

    A hagymákat, zellerlevelet, petrezselymet aprítom, a répát, gyökeret, zellert, karalábét, krumplit nagyobb darabokra, a paprikákat és a kolbászt karikákra vágom.

    A tarját zsírban megsütöm, a végén beleteszem a kolbászkarikákat is, félreteszem.

    Egy lábasban kevés olajon a kockára vágott szalonnát megpirítom a hagymával, ráteszem a zöldségeket és a babot, majd felöntöm vízzel, fűszerezem. Mielőtt megpuhulna, belerakom a krumplit, a kolbászt és a tarját, szórok rá kevés lisztet, és öntök bele vörösbort.

    Tejföllel és barna kenyérrel tálalom.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin