Keress receptre vagy hozzávalóra

Tejfölös babgulyás füstölt tarjával

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 30 dkg füstölt tarja
  • 20 dkg tarkabab
  • 2 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 1/2 zeller
  • 1/2 karalábé
  • 2 db krumpli
  • 1 db csípős hegyes zöldpaprika
  • chilipaprika
  • 1 db paradicsom
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • zellerlevél
  • petrezselyem
  • őrölt feketebors
  • őrölt csípős pirospaprika
  • kömény
  • 2 dl tejföl
  • 1 evőkanál liszt
  • olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A babot egy éjszakára beáztatom.

    A hagymákat, a zellerlevelet, a petrezselymet aprítom, a répát, a gyökeret, a zellert és a karalábét, nagyobb darabokra vágom.

    Egy lábasba beleteszem a zöldségeket, a babot és a húst, majd felöntöm vízzel, fűszerezem, főzöm. Mikor megpuhult a bab és a zöldségek, berántom.

    Tejföllel tálalom, barna kenyérrel kínálom.

Megjegyzés

A babgulyás nagy kedvenc. Ezúttal nem cifráztam, nagyon egyszerűen készült. köszönjük!

hobbychef
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin