Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejföllel sült sertéskaraj burgonyával

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A sertéskarajt vékony szeletekre vágjuk, besózzuk, és forró zsírban megpirítjuk.

Ezalatt megpirítjuk a hagymát egy kis paprikával, belerakjuk a hússzeleteket.

Rátesszük az apró kockára vágott burgonyát, és annyi vizet és tejfölt öntünk rá, hogy ellepje. Fedő alatt pároljuk, míg megpuhul.

Ezután egy tűzálló tálba öntjük az egészet, a maradék tejföllel meglocsoljuk, hagymakarikákkal
díszítjük, és 200 fokos sütőben addig sütjük, míg szépen megpirul a teteje.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss