Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tejben párolt hal

1 5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 db 1 kg körüli hal
  • 1 l tej,
  • 10 dkg vaj
  • 4 evőkanál liszt
  • 1 citrom

Elkészítés

    Elkészítés: A megtisztított, besózott halat a tejben megpárolom, ha kész, óvatosan, hogy szét ne essen, tálra helyezem.

    A vajból és a lisztből világos rántást készítek, felengedem a tejjel, amiben a halat pároltam, és mártás sűrűségűre beforralom.

    A tálra helyezett halra öntöm a mártást, rizzsel körítem, citromkarikákkal díszítem.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

Nanasnani
Valóban finom az étel, én egy pici félszáraz fehérborral ízesítettem még, és a tej helyett főzőtejszínt használtam. Ja és mirelit tonhalból készítettem.

Hasonló Receptek

Magazin