Elkészítés: Sütés előtt 2 nappal a húst megmosom, a hozzávalókat megpucolom. A húst bevagdosom, fokhagymát és szalonnadarabokat nyomkodok bele. Figyeljünk oda, hogy egyenletesen elosztva legyen. Jól bekenem pulyka fűszerkeverékkel (1 kg-hoz kb. fél csomag), majd egy nagy tálba helyezem a húst, és felöntöm tejjel, hogy ellepje, végül vöröshagymaszeleteket rakok mellé. Jól lefedem, és hagyom állni hűtőben 2 napig. Sütés előtt leöntöm a tejet, és egy kiolajozott tepsibe rakom a húst, lefedem alufóliával, és forró sütőben 1 órán át az alufólia alatt puhítom, majd leveszem, és készre pirítom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre