Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez történik a testeddel, ha minden nap iszol teát!

default user icon
MME
Gondolj úgy a teára, mint a víz után következő legfontosabb folyadékra! Szomjoltó hatása mellett antioxidánsokban gazdag, így a szervezeted számtalanszor megköszöni majd, ha ezt választod a cukros üdítőitalok helyett.

MEGERŐSÖDIK AZ IMMUNRENDSZER

A megfelelően hidratált szervezet könnyebben szembeszáll a kórokozókkal. A zöld tea ezen kívül segít a vesék és a máj megfelelő működésében, a mérgező anyagok kiválasztásban, és fájdalomcsillapító hatása is van.

KITISZTítja A BŐRt

A teafogyasztással a megnövekedett ásványi anyag- és antioxidánsbevitel segít a bőröd regenerálódásában és tisztulásában. A bőrgyógyászok gyakran javasolják az ekcémától vagy aknés bőrtől szenvedő pácienseknek, hogy iktassanak be hétköznapjaikba napi két csésze zöldteát.

segít a koncentrációban

Ha te is érezted már úgy, hogy a munkahelyeden már délután kettőkor lemerül a szervezeted, legközelebb ne a kávéért vagy az enrgiaitalért nyúlj! A fekete tea lassan felszívódó koffeintartalma miatt egészségesebb bármelyik serkentőnél, valamint baktériumölő és stresszoldó hatással is rendelkezik.

Csillapítja a gyomorégést, a puffadást

Ha étkezések között egy-egy csésze borsmenta teával segíted a szervezetedet, hogy feldolgozza a nehéz ételeket, garantáltan nem lesz több problémád a puffadással. Fontos azonban, hogy még melegen fogszd el, hiszen így tudja száz százalékosan kiváltani jótékony hatását.

 

Segít a fogyásban

Anélkül, hogy észrevennéd, ledobhatsz néhány kilót külön energiabefektetés vagy plusz testedzés nélkül. Mind a zöld, mind a fekete tea serkenti az anyagcserét, így velük jóval hamarabb adod le a súlyfelesleget. 

EZ TÖRTÉNIK A TESTEDDEL, HA MINDEN NAP ESZEL GYÖMBÉRT! >>> 

EZ TÖRTÉNIK A TESTEDDEL, HA EGY IDEIG NEM ESZEL HÚST >>> 

EZ TÖRTÉNIK A TESTEDDEL, HA 30 NAPIG NEM ISZOL MÁST, CSAK VIZET >>>  

Ezek is érdekelhetnek

Friss