Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Te főznél Paris Hiltonnal? Online főzőműsort indít a szállodalánc-örökös

default user icon
MME
Paris Hilton egészen a 2000-es évektől szó szerint uralta a sztárvilágot. Minden nagyobb divatesemény vörös szőnyegén végigvonult, majdnem minden héten valamelyik magazin vagy bulvárlap címlapján pózolt. Ruházati és szépségkollekciót is indított, albumot adott ki, és több valóságshow-ban is szerepelt. Aztán végül eltűnt a reflektorfényből.

Most azonban úgy döntött, hogy visszatér, méghozzá egy online főzőshow keretein belül. Az első videó tanúsága szerint nem a főzés, vagy az elkészített ételek adják tartalmainak a különlegességét, hanem maga a celeb. Az internet népe most betekintést nyerhet Paris Hilton konyhaművészetébe, ami azért lehet érdekes, mert a korábban még botrányairól elhíresült Hilton-örököst nehezen tudjuk elképzelni egy fakanállal a kezében, vagy éppen az apróra vágott hagyma dinsztelése közben. 

Az első epizód azzal kezdődik, ahogy a celeb egy szivárványos pulcsiban, kezében a Diamond Baby névre keresztelt kutyájával belép a konyhájába, majd bejelenti, hogy mennyire szuper szakács valójában. 

Ezután kiderül, hogy egy lasagna recepttel készült, ami valljuk be, meglehetősen szokványos, semmi extra vagy különlegesség nincs benne. Az étel elkészítéséhez dobozos lasagna tésztát használt, tehát igazából szinte csak a sütőbe kellett tennie az ételt, ugyanis az alapanyagok is már készen várták a konyhapulton.

Nagy konyhaművészeti remekeket az első rész alapján tehát nem várhatunk, ám ha egy kicsit unatkoznánk,  Paris Hilton készséggel elszórakoztat minket a konyhában.

HOSSZÚ KATINKA ELÁRULTA: EZT A KÉT ÉTELT IMÁDJA A LEGJOBBAN! >>>

A 7 LEGSZENNYEZETTEBB TÁRGY, AMIT MINDEN NAP MEGÉRINTESZ >>>

EZ A TÖKÉLETES REGGELI A CSILLAGJEGYED SZERINT! >>>

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss