Elkészítés: A lisztből és a vajból 1 tojássárgájával, csipetnyi sóval és annyi hideg vízzel, amennyit felvesz tésztát gyúrunk, majd fél órára fóliába csavarva hűtőbe tesszük.
A töltelékhez a tojást a tejszínnel felverjük, belemorzsoljuk a kecskesajtot, fűszerezhetjük csipetnyi szerecsendióval és kevés borssal, belekeverjük a felaprított zöldfűszereket és zöldhagymát.
A borsót és a zöldbabot sós vízben előfőzzük, leszűrjük, majd a tejszínes-tojásos keverékhez adjuk a leszűrt és félbevágott mozzarellagolyókkal együtt, összeforgatjuk.
A tésztát pitetálba nyomkodjuk és megszurkáljuk, majd a tölteléket a tésztára öntjük.
190 fokon kb. 30-40 perc alatt aranybarnára sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre