Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tavaszi zöldborsós szelet

30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A szűzpecsenyéből vaskos szeleteket szelünk, majd fólia alatt nem túl vékonyra kiklopfoljuk. A szeleteket megsózzuk, majd őrölt borssal elkevert lisztbe forgatjuk, és a felhevített olajban mindkét oldalát hirtelen elősütjük.

Visszatesszük a szeleteket a serpenyőbe, felöntjük némi folyadékkal, hozzátesszük a zöldborsót és a feldarabolt répát. A leveskockát belemorzsoljuk, és lefedve kb. 15 perc alatt puhára pároljuk az egészet. A végén hozzátesszük a felaprított petrezselymet, és ha szükséges, utánasózzuk.

Krumplipürével tálaljuk.

Megjegyzés

Gyors, könnyű, egészséges és finom étel. Tetszés szerinti húsból elkészíthető, de ilyenkor mindig vegyük figyelembe a hús főzési idejét.
- esztiklock

Ezek is érdekelhetnek