Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tavaszi saslik

Hozzávalók

  • 40 dkg csirkemell
  • 20 dkg gomba
  • 1 kg burgonya
  • 20 dkg füstölt kolbász
  • 2 közepes fej vöröshagyma
  • 2 dl ét olaj
  • 1 csomag húspác

Elkészítés

    1. A csirkemellet felkockázzuk. étolaj ból és a húspác porból pácot készítünk, amelybe beleteszük a felkockázott húst és letkarva 3-4 órát állni hagyjuk.
    2. A többi hozzávalót: gombát, burgonyát, kolbászt, hagymát is egyforma darabokra kockázzuk majd összeállítjuk a saslikot.
    3. Hegyezett saslik pálcára ízlésünknek megfelelően felhúzzuk a húst, a gombát, kolbászt, hagymát és a burgonyát. A kész saslikokat mélyebb tepsibe helyezzük és a maradék páccal leöntjük, majd egy éjszakán át hűtőben tároljuk. A kész saslikokat sütőben vagy grillen megsütjük.

Megjegyzés

Az első tavaszi grillezésekhez!

Csizoo
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin