Elkészítés: Megfőzünk 6 db tojást, megpucoljuk, és a sárgáját kivesszük. A sárgájához adjuk a vajat, a mustárt, pici sót, jól elkavarjuk. Egy másik tálban a tojásfehérjét összetörjük, hozzáadjuk a vajkrémet, a petrezselymet, sót, borsot.
(Szilikonos) sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk a szeletelt sajtot 3x4-es sorba úgy, hogy kissé fedjék egymást. Megszórjuk a reszelt sajttal, és 2 percre előmelegített sütőbe tesszük, hogy picit összeolvadjon.
Ha kihűlt a sajt, megkenjük a fehér krémmel, rápakoljuk a sonkát, megkenjük a sárga krémmel, és szorosan feltekerjük. Fóliába csomagolva hűtőbe rakjuk pár órára, majd éles késsel szeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre